Diamond BarHigh School

Performing Arts Parent Night – Wed, August 21                Rodeo Round-Up / Branding Iron Rally – Thurs, August 22                Branding Iron Football Game @ Walnut – Fri, August 23                Late Start Schedule – Thurs, August 27                Underclassmen Yearbook Picture - Thur, August 29                Back To School Night - Thur, August 29                Minimum Day Schedule - Fri, August 30
Bell Schedules » Rally Schedule B (Regular Day) Starting Fall 2019

Rally Schedule B (Regular Day) Starting Fall 2019

Rally Schedule B (Regular Day) Starting Fall 2019 Information will be published before that day, specifying which classes will follow Rally Schedule A and which will follow Rally Schedule B.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:04 AM 7:52 AM 48 min
Period 1a 7:37 AM 8:49 AM 72 min
Period 1b 8:01 AM 8:49 AM 48 min
Period 2 8:58 AM 9:46 AM 48 min
BRUNCH 9:46 AM 9:55 AM 9 min
Period 3 10:04 AM 10:52 AM 48 min
Period 4 11:01 AM 11:49 AM 48 min
RALLY 11:58 AM 12:36 PM 38 min
LUNCH 12:36 PM 1:06 PM 30 min
Period 5 1:15 PM 2:03 PM 48 min
Period 6a 2:12 PM 3:24 PM 72 min
Period 6b 2:12 PM 3:00 PM 48 min